Bace nie dulu!
Kau copy! Kau mati! Ingat! =] btw! Chat Box kat bawah page nie! Blog nie gile. -.-

Sedih!

Hai korang,!
saye nk ceritekn pasal bende yg sedih! pade 24 August 2011
nk tau apekah terjadi?
saye tertinggal bas! Y^Y
sedih! mule2 cube kejar, tapi tak sempat
sebb jauh sangat, pastu dh la time puase lak tu!! Hish
Muke aq macm budak kat bawah ni .. HAha


sedih nye! first tu tak tau nk buat ape...
then teringat my fren Fakrul Hafiz.. Die tak naek bas lagi
then g la jumpe die, nk suroh die tolong tanye uncle bus die hantar aq ke umah
pastu die kate bas tu x lalu dekat balakong.. TT__TT wuu wuu..
then die kate jumpe la kakak aq, g mintak duit ngan die pastu pergi naek Rapid
saye sudah berjumpe dengan kakaknye Siti Shimah  saye mintak Rm 4. huhu




aq was like thank you! ;D
then aq tunggu la, hapak lame glew aq tunggu, tak de rapid KL lalu
ade tu ade la jugak bas laen lalu, tapi tak leh hantar ke The Mines ke .. die kate tak leh
Hish, umah aq jauh skit ngan the mines, kalau dh ambik tu ambik Bas Mini lak, hantar aq g Juta Mines
tapi hapak lambar glew mennungu! TT___TT


pastu ade kawan aq ni. die pon nk naek bas, (And the gang die la)
die terjumpe duit Rm 50 hennget tepi jalan, and 5000 duit endon..
die kasi aq 3 hengget. Wuu wuu TT__TT tak pe lah, bersyukur jew la, asalkan diorang dh kasi
tapi diorang kate nk jln kaki, sebb umah diorang dekat .. and i was like WTF?!
Umah dekt tapi ambik bas, HAHAHA, then time tu dh pukol 7:00 P.M (dh nk bebuke dh)
aq tunggu jew, tak datang2 ag!!!! Hish geramnye!!! then decide nk telepon umi and ayah


I was like, nape aq tak call mak bapak aq awal tadi!!!!! Hish geramnye otak aq ni!!!
Call la, then die kate tunggu, hapak aq tunggu, lepas aq tepon mk ayah aq, baru Rapid Lalu
Taik tol!!! Damn you! Shit!! Fak!!!! sampai bebuke aq tunggu mak ayah aq!!! Hish!! sabo2

nasib baek dekat ngan kedai runcit Hindu, beli Mamme 3 bungkus and air mineral 2
tak de nk beli air manis, tak ske! ;p 


then baru sampai mak ayah aq, hish, kau maen ceramah ag dalam kerete tu
bingit telinge aq dengar, HAHAHA
macm bodoh jew! HAHAHA LOL


Klah ni jew nk cerite kat sini, sampai umah macm kol 8 lebih
Huhuhu..



Itsumo egao. Naqib kara de geso . =)! :)

2 Budak gemok!:

Izzul Labiqah said...

uuuu, 24ogos... my bf birthdate. huhu.

Naqib Winx said...

@Izzul Labiqah kau punye birthday ke kau nyew birthday! =)
haha. cume nk tanye jew ! ;D